Gastenboek

We horen graag hoe u uw verblijf heeft ervaren. Laat het ons en andere bezoekers weten wat uw ervaring is. Alvast bedankt!
Let op, soms duurt het even voordat uw bericht zichtbaar is.

Hoogheem Erfgoed en Logies Nieuwolda

Zo mooi!

Wij hebben heerlijke dagen gehad. Prachtige wolkenpartijen, roofvogels kunnen spotten en van een zeer gastvrij onthaal mogen genieten. Wat dapper van ... lees verder »

App Hude

Geweldig, mooi. Schoon. Rust en ruimte, en luxe! Ontdek alles er gaat niets boven … Groningen ! Daarna terug naar realiteit : het geeft energie!... lees verder »

App. Hude

Nog mooier dan al op de site te zien, schoon, geschiedenis, alles aanwezig, Het HogeLand, voor wie er oog voor heeft: rust, ruimte, schoonheid, even w... lees verder »

Leuke nacht

Ooit hier geweest met mijn collega_s toen wij moesten werken voor www.raples.nl Hele toffe dag gehad! Groet Macnack... lees verder »

Een week Ruiterstok

We kwamen eind juli 2022 voor de velden met koren van het Groningerland, dat gelukkig voor een groot deel nog niet geoogst was. Ruiterstok was een goe... lees verder »

Logeren in de Ruiterstok - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Logeren in de Ruiterstok

Wij hebben van 24 t/m 28 maart 2022 vier nachtjes in dit mooie appartement geslapen. Dit was inmiddels onze tweede keer en weer hebben we op en top ge... lees verder »

Terug naar het Groningerland

4 Nachten gelogeerd bij Karin in Ronnie in hun fantastisch verbouwde _ boerenschuur_ Voor mij terug naar het Groningerland, waar ik oorspronkelijk va... lees verder »

Ons verblijf in appartement Hude

Ons kennismaking van 24 augustus tot 6 september 2021 met appartement Hude van Hoogheemlogies was fantastisch. De historie van de boerderij uit 1771 g... lees verder »

Aanrader!

Wij hebben een heerlijke week gehad in appartement Ruiterstok. Voor ons een plek waar we ons onmiddellijk thuis voelden. Mooi gerestaureerd, tot in ... lees verder »

We hebben genoten!

Wij verbleven in de Ruiterstok. Wat een plaatje van een boerderij. Prachtig gerenoveerd en zoveel luxe. De badkamer is een pareltje, de keuken ook. Ju... lees verder »

1 2 > »
Mede mogelijk gemaakt door
  • Boederijenfonds  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Europese Commissie ELFPO  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Provincie Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Open Monumentendag

5 september 2023 - Op 9 en 10 september stellen we van 11 tot 16 uur de boerderij weer open voor publiek! Toegang is gratis. Er is een grote hoeveelheid oude landbouwwerktuigen te zien en een aantal oude trekkers. Op zondag zijn ook de logies, waaronder het oude woongedeelte te bezichtigen. Verder is er op zondag een demonstratie vlegel dorsen en zijn er prachtige schaalmodellen van oude landbouwwagens te bewonderen. We verkopen een heerlijke kop koffie/thee met appelgebak. ... lees verder »

Laatste augustus nachten in de Ruiterstok - heerlijk genieten van de zomer - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Laatste augustus nachten in de Ruiterstok - heerlijk genieten van de zomer

24 juli 2023 - Wat is het heerlijk, die prachtige zomer, met alle vogels, vlinders en de bloeiende tuin. Echt de tijd om er even tussenuit te gaan, bijtanken, samen zijn en genieten... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.