Gastenboek

We horen graag hoe u uw verblijf heeft ervaren. Laat het ons en andere bezoekers weten wat uw ervaring is. Alvast bedankt!
Let op, soms duurt het even voordat uw bericht zichtbaar is.

Hoogheem Erfgoed en Logies Nieuwolda

App Hude

Geweldig, mooi. Schoon. Rust en ruimte, en luxe! Ontdek alles er gaat niets boven … Groningen ! Daarna terug naar realiteit : het geeft energie!... lees verder »

App. Hude

Nog mooier dan al op de site te zien, schoon, geschiedenis, alles aanwezig, Het HogeLand, voor wie er oog voor heeft: rust, ruimte, schoonheid, even w... lees verder »

Leuke nacht

Ooit hier geweest met mijn collega_s toen wij moesten werken voor www.raples.nl Hele toffe dag gehad! Groet Macnack... lees verder »

Een week Ruiterstok

We kwamen eind juli 2022 voor de velden met koren van het Groningerland, dat gelukkig voor een groot deel nog niet geoogst was. Ruiterstok was een goe... lees verder »

Logeren in de Ruiterstok - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Logeren in de Ruiterstok

Wij hebben van 24 t/m 28 maart 2022 vier nachtjes in dit mooie appartement geslapen. Dit was inmiddels onze tweede keer en weer hebben we op en top ge... lees verder »

Terug naar het Groningerland

4 Nachten gelogeerd bij Karin in Ronnie in hun fantastisch verbouwde _ boerenschuur_ Voor mij terug naar het Groningerland, waar ik oorspronkelijk va... lees verder »

Ons verblijf in appartement Hude

Ons kennismaking van 24 augustus tot 6 september 2021 met appartement Hude van Hoogheemlogies was fantastisch. De historie van de boerderij uit 1771 g... lees verder »

Aanrader!

Wij hebben een heerlijke week gehad in appartement Ruiterstok. Voor ons een plek waar we ons onmiddellijk thuis voelden. Mooi gerestaureerd, tot in ... lees verder »

We hebben genoten!

Wij verbleven in de Ruiterstok. Wat een plaatje van een boerderij. Prachtig gerenoveerd en zoveel luxe. De badkamer is een pareltje, de keuken ook. Ju... lees verder »

Wat mooi was het! - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Wat mooi was het!

Wat was dat een fijne vakantie!,,, De inrichting was helemaal onze smaak en een heerlijk bed. Alle benodigdheden in de keuken waren aanwezig! De haa... lees verder »

1 2 > »
Mede mogelijk gemaakt door
  • Boederijenfonds  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Europese Commissie ELFPO  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Provincie Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
Valentijnsarrangement - hele maand februari geldig - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Valentijnsarrangement - hele maand februari geldig

6 februari 2023 - In februari vieren we de liefde. En omdat we altijd zulke leuke en enthousiaste gasten hebben vieren we dit uiteraard met onze gasten. Verras je Valentijn en kom... lees verder »

Uittip: Verlichte boerderijenroute Oldambt 27, 28 en 29 januari - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Uittip: Verlichte boerderijenroute Oldambt 27, 28 en 29 januari

26 januari 2023 - Dit weekend (op vrijdag, zaterdag en zondag) kun je de verlichte boerederijenroute Oldambt rijden. Een prachtige route die de boerderijen letterlijk in het licht z... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.